Dit zijn wij

Splash-Toys is een onderneming die in 2007 is opgericht en in Normandië gevestigd is. In december 2008 neemt zij het merk Nordy over, dat met name bekend was van zijn duivenschietspelen. Op dat moment was dat het enige product dat Splash-Toys intern ontwikkelde en dat zich de daaropvolgende jaren verder zou uitbreiden. Splash-Toys verkoopt binnen Frankrijk en de Benelux innovatief en kleurrijk speelgoed zoals het bekende Robo Fish en Teksta welke in 2013 een belangrijk keerpunt waren voor het Normandische bedrijf.
 
In 2014 is het verkoop kantoor voor de Benelux geopend in Nederland. Met daarnaast ook verkoop kantoren in Duitsland en  China is Splash-Toys in staat om wereldwijd haar speelgoed via food-, non-food retailers en onlineshops aan de consument aan te bieden.
 
Splash-Toys stelt nog steeds alles in het werk om haar eigen innovatieve spellen te ontwikkelen en te vervaardigen en zo haar aanbod aan te vullen. Zodoende heeft zij haar klanten, maar vooral de kinderen alleen het allerbeste te bieden!
Splash-Toys Abonneer je op de nieuwsbrief